Mentenanta

Compania   dispune de personal calificat si instruit in Germania la BERGMANN   astfel incat asigura si detine calitatea germana   a serviciilor de reparatie ,intretinere ,revizie a echipamentelor  destinate reciclarii deseurilor.

Compania are implementat un sistem de management al calitatii ,sigurantei si mediului integrat in conformitate cu standardele de referinta:

SR EN ISO 9001

SR EN ISO 14001

OHSAS 18001

 

Compania  aplica   politici si proceduri  care vizeaza    servicii  ireprosabile  ,responsabile  fata de mediu ,sigure si in conformitate cu legislatia in vigoare in domeniu  .Specialistii Gunter Maxyfel dispun de o vasta experienta, fiind calificati pentru diagnosticarea si mentananta  echipamentelor de reciclare (reciclare carton,reciclare plastic ,reciclare hartie ,reciclare ambalaje,etc) a deseurilor cat si a altor utilaje grele  . Activitatea de mentenanta preventiva se individualizeaza  pentru fiecare client in parte in functie de tipul  echipamentului , specificatiile producatorului si cerintele interne ale clientului/beneficiarului.

Conform Programului de revizii ,intretinere si mentenanta,revizia si intretinerea curenta a echipamentelor de reciclare a deseurilor se efectueaza anual .Compania asigura revizia si intretinerea utilajelor destinate reciclarii deseurilor cu personal format din specialisti ,personal tehnic instruit care se deplaseaza la locatia clientului  pentru revizie si reparatie  . Verificarea la revizie  incepe cu inspectia tehnica externa si  aspectul fizic al echipamentului,  acesta nu trebuie sa prezinte fisuri sau avarii care sa impiedice buna functionare cat si transportarea utilajului la punctul de colectare ,respectiv de golire a deseurilor.

Verificarea generala consta in verificarea instalatiei electrice ,verificarea comenzii  hidraulice ,verificari generale si control de siguranta  si securitate a utilajului.

La  incheierea   activitatii  de mentenanta se efectueaza proba in  functionare  a utilajului ,pentru verificarea parametrilor de functionare  .