Mentenanta

Compania  dispune de personal calificat si instruit in Germania   astfel incat asigura si detine calitatea germana   a serviciilor de reparatie ,intretinere ,revizie a echipamentelor tehnice  ,masini de ridicat stivuitoare ,mecanisme de ridicat.

Compania  aplica  politici si proceduri  care vizeaza    servicii  ireprosabile  ,responsabile  fata de mediu ,sigure si in conformitate cu legislatia in vigoare in domeniu si legislatia   privind regimul instalatii de ridicat -prescriptii tehnice  ISCIR.(PT-R1-Masini de ridicat).Compania  ofera  servicii de mentenanta , intretinere si revizie a stivuitoarelor autopropulsate avand sarcina maxima de 50t,servicii mentenanta stivuitoare autorizate ISCIR . Specialistii Gunter Maxyfel dispun de o vasta experienta, fiind calificati pentru diagnosticarea si mentananta  a echipamentelor  si masinilor de ridicat  . Activitatea de mentenanta preventiva se individualizeaza  pentru fiecare client in parte in functie de tipul  echipamentului , specificatiile producatorului si cerintele interne ale clientului/beneficiarului.

Compania   furnizeaza clientilor      anvelope pentru toate tipurile de stivuitoare si  executa  presarea/depresarea anvelopelor  pentru   stivuitoare cu  Masina automata de presat/depresat  de  origine germana    .

Conform Programului de revizii ,intretinere si mentenanta stivuitoare  (clienti )compania asigura revizia stivuitoarelor  la nr de ore de functionare stabilit in Cartea tehnica a stivuitorului ,proces verbal probe de casa si raport de service pentru autorizare /reautorizare ISCIR  stivuitor /mecanisme de ridicat  . Verificarea la revizie  incepe cu inspectia tehnica externa si  aspectul fizic al echipamentului,  schimbarea filtrelor , schimb de ulei ,gresarea stivuitorului ,verificarea sistemelor de directie,franare ,iluminare ,ridicare ,mecanismele hidraulice , instalatia electrica si sistemul de alimentare stivuitor (combustibil lichid,gaz sau alimentare electrica

Verificarea /revizia  generala  consta  in verificarea echipamentului electric, comenzii hidraulice, verificari generale si control de siguranta.

La  incheierea tuturor verificarilor tehnice care fac obiectul revizie tehnice programate  se efectueaza  proba  utilajului    in lucru , pentru a ne asigura ca intregul echipament functioneaza in parametrii normali .