Tipuri de prese:

Roll- Packer RP7700 Pentru Lid`l Romania si Bulgaria, la Depozitele Centrale facem montajul, service-ul si mentenanta. Comprimatorul Rotativ RP 7700 vine asesat in fata containerului deschis si aduce multe avantaje la gestionarea deseurilor. Nu este nevoie de ruperea sau taierea deseurilor voluminoase, comprimatorul Prinde, rupe si comprima deseul. Prin miscarea continua a valtului si ruperea permanenta a deseului se obtine o comprimare mare incat cantitatea deseului creste de patru pana la cinci ori.

Roto- Compactor APS 8100: la Leroy Merlin Romania

Roto-compactor  -statie -balot pentru cartoane, plastice, deseuri asigura o comprimare  prin rotatie in saci de plastic sau in recipeinte de diferite marimi ;se monteaza langa depozitele de deseuri, asigura o manipulare usoara

Comprimatorul rotativ Roll -Parcker este dotat cu un valt de comprimare pentru containere deschise si se utilizeaza pentru cartoane de toate marimile ,paleti ,lazi de lemn ,este fixat  direct la container sau mobil pe roti si se poate deplasa de la un container la altul.

Prese -Boxe -Gunoi  sunt containere prin autopresare si se utilizeaza la compactarea deseurilor de carton, folie, styropor, deseuri uscate si umede, tipic tehnologie BERGMANN asigura o comprimare si o autocuratare a sistemului.

Presa APB 607– in functie de tip are o putere de presare cuprinsa intre 232 kN pana la 300 kN si o presiune de lucru cuprinsa intre 170bar-220bar.

Presa tip MPB   405 are o forta de presare cuprinsa intre 178 kN si 205 kN si o presare de 18.8 N/cm .

TEHNOLOGIE DETINUTA :

Echipamente tehnice pentru sudura si asamblare

 • echipamente pentru verificare si control instalatii hidraulice
 • echipamente pentru degresarea ,pregatirea si vopsirea suprafetelor metalice
 • stivuitor tip BERGMANN
 • flota auto pentru deplasari in locatiile clientilor
 • suprafata construita compusa din hale si birouri de aproximativ  1965 mp ,inclusiv cu spatiu pentru depozitarea echipamentelor clientilor in scopul executarii interventiilor .

Compania  dispune de personal calificat si instruit in Germania la BERGMANN  astfel incat asigura si detine calitatea germana   a serviciilor de reparatie ,intretinere ,revizie a echipamentelor destinate reciclarii deseurilor .

Activitatea de mentenanta preventiva se personalizeaza pentru fiecare client in parte in functie de tipul utilajelor, specifiicatiile producatorului si cerintele interne ale beneficiarului.

Verificarea generala    a utilajelor destinate reciclarii deseurilor consta  in verificarea echipamentului electric,  verificarea comenzii hidraulice, verificari generale si control de siguranta  si securitate a echipamentului.

La incheierea verificarilor tehnice care fac obiectul reviziei tehnice programate  se  efectueaza  proba in functionare a  utilajului, pentru a ne asigura ca intregul echipament functioneaza in parametrii normali.

Gunter Maxyfel ofera solutii complexe de montaj si asistenta pentru companiile care achizitioneaza utilaje grele destinate gestionarii si  reciclarii , precum:

 • presa balotat deseuri;
 • tocator deseuri;
 • prescontainere pentru carton;
 • compactoare;
 • tocatoare PET-uri;
 • stivuitoare;
 • prescontainere pentru gunoi menajer;
 • prese pentru folie;
 • tocatoare europaleti;
 • transpaleti

Marci consacrate  a utilajelor destinate reciclarii , precum – Wagner, Bergmann, Husmann, Straumann, H&G, Macfab s.a.

MONTAJ ECHIPAMENTE:

Etapa 1 La lucrarile de montaj in locatiile  clientilor este necesara o montarea unei  placi de beton pentru fixarea si stabilitatea echipamentelor.

Etapa 2- deplasarea unei echipe tehnice formata din 2-4 specialisti (in functie de complexitatea lucrarii) la locatia clientului.

Etapa 3 –Montarea sinelor de rulaj si incadrare a prescontainerelor si containere deschise.

Etapa 4 -Efectuarea masuratorilor  necesare cu scopul de a integra perfect utilajele cu rampele special amenajate pentru alimentarea cu deseuri.

Etapa 5 -Montarea  panourilor de comanda, conectarea utilajelor la retelele de tensiune, verificarea tabloului electric al utilajului cat si testarea acestuia.

Etapa 6  In momentul in care toate aspectele montajului sunt definitivate, specialistii Gunter Maxyfel ofera instruire gratuita personalului din locatie, pentru  operarea si exploatarea corecta a  echipamentelor  .

STUDIU DE CAZ : PRESA DE BALOTAT

Sistem – Comprimare prin rotatie

Presa de balotat deseuri este extrem de rentabila in intrebuintarea pentru reciclarea si gestionrea deseurilor in urmatoarele domenii: hoteluri, spitale, restaurante, fast-food-uri, supermarketuri s.a.

AVANTAJELE MONTAJULUI CORESPUNZATOR AL PRESEI DE BALOTAT DESEURI:

 1. Reducerea substantiala a costurilor si diminuarea efortului uman la locul de munca.
 2. Prin montarea langa statiile de gunoi, se reduc costurile pentru manuirea deseurilor.
 3. Este posibila umplerea continua a statiei.
 4. Pastreaza locul de munca extrem de curat.
 5. Inlocuieste recipientele mari, scumpe, care ocupa mult spatiu.
 6. Reduce substantial frecventa transportului.
 7. Locul de montare este mic, de circa 2m.
 8. Sunt ideale atat pentru gunoi uscat cat si umed.
 9. Presele de balotat deseuri au o constructie robusta, ce le permite functionarea permanenta.

Galerie Foto

Mod de lucru presa KAUFLAND CONSTANTA