Service Stivuitoare Constanta

Executam servicii autorizate de intretinere , service si revizii pentru stivuitoare  autopropulsate  <50 to ( conform prevederi prescriptii tehnice ISCIR- PT R1-Masini de ridicat)   pentru  stivuitoare de tipul :

STILL

TOYOTA

HYSTER

stivuitoare electrice BT

BALKANCAR

LINDE

JUNGHEINRICH

OPTIMAL

CATERPILLAR

DAEWOO

KOMATSU

KALMAR RSD

CLARCK

NISSAN

MITSUBISHI

STEINBOCK

Transpaleti actionati manual sau automat.

Furnizam anvelope pentru stivuitoare si efectuam presarea/depresarea anvelopelor cu masina automata de presare  SOLID  TYRE   PRESS pana la o presiune maxima de 250 bar.

Asiguram service ,reparatii  si  piese de schimb pentru inlocuirea celor  defecte   ,oferim garantie pentru lucrarile executate in functie de complexitatea lucrarilor si a pieselor componente inlocuite  si servicii post -garantie .

Societatea executa  revizii periodice stivuitoare conform prescriptiilor tehnice stivuitor si conditiilor de lucru (min 500 ore de functionare /stivuitor ) ,servicii  de reparatie si intretinere in scopul autorizarii /reautorizarii ISCIR a stivuitoarelor (raport de service ,probe de casa,etc)

Service-ul  urmeaza  un proces bine definit  care include activitati practice de service si identificare/dignoza  a cauzelor care genereaza problemele. Procesul de evaluare stabileste de asemenea obiective de imbunatatire, cunoscute ca indicatori cheie de performanta, pentru a reduce gradual problemele si a imbunatati procesele tehnologice. Solutiile de service furnizate de Gunter Maxyfel constau in identificarea avariilor echipamentelor si solutionarea in cel mai scurt timp a acestora pentru a preveni eventualele pierderi. Stadiile interventiilor de service sunt urmatoarele:

Etapa 1 Deplasarea in cel mai scurt timp, a unei echipe specializate in service, la locatia clientului/ beneficiarului  in scopul constatarii  avariilor si propunerea de solutii pentru rezolvarea cat mai eficienta si rapida a acestora.

Etapa 2 Inlocuirea  efectiva a pieselor defecte si reasamblarea utilajului. Inainte de repunerea in functiune a echipamentului se face o verificare amanuntita a acestuia pentru a ne asigura ca restul componentelor nu au fost afectate, in etapa de dezasamblare.

Etapa 3  La finalul interventiei de service  se efectuaza  testarea functionarii, in parametrii  normali, a  stivuitorului . Lucrarile de service pot dura intre o ora si 12  ore, in functie de gravitatea avariei si complexitatea echipamentului.

La incheierea lucrarilor de interventie si /sau revizie personalul tehnic  intocmeste  Raportul de service  in care  mentioneaza  toate operatiile si verificarile tehnice ,mecanice si hidraulice  executate (in 2 exemplare :unul pentru emitent si unul pentru client) .