TEHNOLOGIE DETINUTA:

 • echipament tehnic pentru presare /depresare anvelope Solid TyrePress TP 120

Presa Solid TyrePress TP 120 este destinata presarii/depresarii anvelopelor de stivuitoare   ,are o capacitate de 120.000kg si efectueaza presari ale anvelopelor in intervalul  de dimensiuni conform detalii tehnice din tabel , pana la o presiune maxima de 250barr  si o putere a electromotorului de 7,5 kW

Detalii tehnice  Solid TyrePress tp 120:

 

Nr crt Parametrii tehnici Caracteristici
1 Capacitate 120.000kg
2 Inaltimea piesei de lucru 820mm(32”)
3 Latimea maxima a piesei de lucru 1200mm(45”)
4 Dimensiunea maxima a anvelopei 508mm(20”)
5 Dimensiunea minima  a anvelopei 203mm(8′)
6 Presiunea de operare 250bar
7 Cilindru 400mm(15,7”)
8 Rezervor ulei 30L
9 Putere motor 7,5kW
10 Greutate 1600kG
11 Presiunea sistemului 25MPa
12 Grad de protectie (IPXXX) IP 23

Tehnologie si dotare:

 

 • echipamente tehnice pentru sudura si asamblare
 • echipamente pentru verificare si control instalatii hidraulice
 • echipamente pentru degresarea ,pregatirea si vopsirea suprafetelor metalice
 • stivuitor tip BERGMANN
 • flota auto pentru deplasari in locatiile clientilor/beneficiarilor
 • suprafata construita compusa din hale si birouri de aproximativ  1965 mp ,inclusiv cu spatiu pentru depozitarea echipamentelor clientilor in scopul executarii interventiilor .

 

Compania utilizeaza  politici si proceduri  care vizeaza    servicii  ireprosabile  ,responsabile  fata de mediu ,sigure si in conformitate cu legislatia in vigoare privind autorizarea ISCIR.Compania  ofera  servicii de mentenanta , intretinere si revizie a stivuitoarelor autopropulsate avand sarcina maxima de 50t,servicii mentenanta stivuitoare autorizate ISCIR .

Activitatea de mentenanta preventiva se personalizeaza pentru fiecare client in parte in functie de tipul utilajelor, specifiicatiile producatorului si cerintele interne ale beneficiarului.

Compania  furnizeaza      anvelope pentru toate tipurile de stivuitoare si  executa  presare/depresare anvelope  stivuitoare cu masina automata de presat/depresat  de  origine germana    .

Conform Programului de revizii ,intretinere si mentenanta se executa  revizia si intretinerea    periodic ,respectiv  1/12 luni .Prin urmare  o echipa de specialisti  ,personal tehnic  instruit   se deplaseaza la locatia clientului pentru verificarea utilajelor tehnice.

SERVICE STIVUITOARE ,TRANSPALETI :

 • lucrarile de interventie cat si reviziile programate sunt verificate  de catre personal tehnic autorizat RSVTI  -ISCIR din cadrul companiei
 • etapa 1 :constatare privind starea tehnica a echipamentului ,vizual la exterior si demontaj parti componente  in functie de natura defectiunilor
 • revizia presupune inlocuirea filtrelor (filtru ulei ,fitru aer,filtru combustibil) ,gresarea  stivuitorului ,schimbarea uleiului  ,revizia se executa conform normelor ISCIR in vigoare si autorizatiei ISCIR stivuitor .
 • Se asigura garantie la serviciile executate si servicii in garantie si post garantie

La incheierea lucrarilor de interventie si /sau revizie personalul tehnic  intocmeste  Raportul de service ,Cartea tehnica a verficarii si reviziei echipamentului in care  mentioneaza punctual toate operatiile si verificarile tehnice ,mecanice si hidraulice executate in 2 exemplare :unul pentru emitent si unul pentru client .

Galerie Foto